“Den stigende overvægt blandt børn og unge skal bremses og nedbringes!

Det gør vi ved at give børnene et boost i 10 uger med bl.a. sjov og varieret træning på det enkelte barns niveau, fokus på kost, madlavning og indkøb, samt valg af fødevarer på et mere oplyst grundlag.

Derudover mener vi også, at det er en nødvendighed, at tilbyde mental træning og genopbygning af børnenes selvværd, da rigtig mange af børnene har dybe ar på sjælen på grund af mobning og social eksklusion i forbindelse med netop deres overvægt.”

SPECIALUDVIKLET, HOLISTISK OG INTENST VÆGTTABSFORLØB FOR OVERVÆGTIGE BØRN OG DERES FAMILIER

H

ealthy kids Academy (HKA) er et 10 ugers specialudviklet vægttabsforløb for overvægtige børn og deres familier. Barnet skifter skoledagen ud med en hverdag på HKA, hvor fokus vil være på fysisk træning, yoga, kostforståelse og madlavning, hvor de selv lærer at lave mad og handle ind sammen med en kok, mental træning, meditation og selvværdsopbyggelse, og ikke mindst lektielæsning ud fra de af skolen udleverede læseplaner.

FNs Verdensmål

Lotte og Healthy Kids Academy arbejder for at hjælpe overvægtige børn og unge til en sundere og mere aktiv livsstil. Dette gøres ved at tilbyde et holistisk forløb, hvor madvaner, fysisk træning og uddannelse udgør hjørnestenene i et nyt og sundt liv.

Læs mere om FNs Verdensmål her.


Familien involveres og forpligtiger sig, via en kontrakt, til at deltage i fælles madlavningsaftener min. 4 gange i forløbet, 2 ugentlige træninger med barnet i fritiden hos HKA og får også mulighed for at modtage forældre-sparring, bl.a. omkring barnets psykiske velbefindende samt mere praktiske ting som madvalg, rutiner og indkøb.

Som supplement vil der om eftermiddagen være regulære træningstilbud på hold, som barnet kan deltage i som fritidsbeskæftigelse – ligesom at de børn, der allerede har afsluttet deres forløb, kan vedligeholde deres træning.

Personen bag

L

otte Hornemann Søjborg er fra Espergærde hvor hun bor med sin mand, søn og datter. Oprindelig er hun uddannet ingeniør, men har altid arbejdet som fitness- og holdinstruktør ved siden af.

For 2½ år siden tog hun springet, sagde sit lederjob op og udlevede sin mangeårige drøm om at starte sit eget træningscenter, hvor der er plads til alle. Gennem årene har hun trænet mange forskellige mennesker med mange forskellige behov og ikke mindst hjulpet både børn og voksne med at tabe sig og ændre livsstil. De overvægtige børn har en speciel plads i Lottes hjerte, og hun ønsker at kunne hjælpe endnu flere børn med et varigt vægttab.