Ansøg her

Har du en god idé? Den rette portion mod? Og har du et stærkt drive for at få ting til at ske? Så spæder vi til med alle de nødvendige værktøjer, og giver dig chancen for en finansiering på henholdsvis 300.000 eller 100.000! Sammen accelerer vi din løsning til at skabe konkret skalérbar impact!

Reach for Change og Nordic Entertainment Group søger igen i år efter den næste generation af Game Changers. En Game Changer er en person, der med passion, vision og mod  skaber bedre muligheder for at alle børn og unge kan opnå deres fulde potentiale!

Gennem Game Changer-forløbet vil du blive tilbudt et Accelerator-forløb, hvor du vil få værktøjer inden for bl.a. social problemløsning, forretningsopbygning, finansieringsmodeller og pitching. Det er også gennem Game Changer forløbet at du har mulighed for at få adgang til vores Inkubator 2020 og chancen for finansiering af dine idé/løsning på enten 300.000 eller 100.000 kr. via Game Changer Finalen ’19 – kort sagt; alt hvad du har brug for, for at kunne skabe en effektiv løsning på en presserende udfordring for børn og unge – med et økonomisk bæredygtig fundament.


ÅRETS FOKUS

Ved Game Changer Kampagnen har vi i år særligt fokus på udfordringer og problemstillinger der arbejder inden for områderne læring, trivsel og lighed. Temaerne er udvalgt på baggrund af en kortlægning af de mest presserende problemstillinger i Danmark i dag.

Føler du at din idé falder udenfor, så send os alligevel en ansøgning – så vil vi tage den til efterretning, hvem ved? Måske har du set en  problemstilling ingen andre har?


Læs mere og ansøg her