“I en hektisk og travl hverdag kan det være svært at prioritere nærvær i familien. Det kan skabe uro og mistrivsel. I Designed Learning skaber vi fysiske produkter der inspirerer familier til at bruge mere tid sammen. Nærvær skaber højt selvværd og rolige hverdage, og er derfor altid omdrejningspunktet i vores produkter. Vi ønsker at gøre det nemt og lærerigt, at lægge elektronikken fra sig og fordybe sig i hinanden. Vores mål er at udvikle flere værktøjer som kan blive en del af flere familiers hverdag, samt at skabe en platform og et netværk hvor erfaringer deles så nærvær kommer på agendaen.

FYSISKE PRODUKTER DER INSPIRERER TIL NÆRVÆR I FAMILIEN 

D

esigned Learning skaber fysiske produkter, der inspirerer familier til at bruge tid sammen,  fordi nærvær er den bedste gave børn kan få. Produkterne er primært udviklet til familier med børn i 3-10 års alderen og henvender sig til både forældre og børn. Det æstetiske design produkterne har, gør dem appellerende for forældre at have fremme i hjemme. De er dog på samme tid spændende og sjove, så børnene har lyst til at interagere med dem. Nærvær mellem børn og forældre er altid omdrejningspunktet i produkterne. Der er nemlig et ønske om, at gøre det så nemt og læringsrigt som muligt, at lægge elektronikken fra sig og fordybe sig i hinanden. Målet for Designed Learning er at flere familier kan få adgang til deres produkter og at de gennem deres online platform kan give forældre mulighed for, at dele erfaringer og inspiration til mere nærværende måder familier kan være sammen på.

 

Læs mere om Designed Learning på designedlearning.dk 

Personerne bag

C

hristina Havning har to børn og bor til dagligt i Hareskov. Hun startede på Ingeniørhøjskolen, hvor hun mødte Louise og har senere taget en uddannelse i Management og Marketing på Aalborg Universitet. Christina driver, ud over Designed Learning, sin egen blog. Her inspirerer hun med gode råd og hverdagstanker fra hendes egne livserfaringer.

Louise Havkær bor også til dagligt i Hareskov og har to børn. Louise mødte Christina på Ingeniørhøjskolen i København og har valgt at blive i faget og har uddannet sig som Ingeniør på Aalborg Universitet.

Designed Learning fik sin start i 2016. Christina har siden starten hovedsageligt taget sig af marketing, SoMe, webshop og kunder hvor Louise har ansvaret for den daglige drift af selskabet, samt produktudvikling og økonomien.

Børn og deres udvikling er noget der altid har interesseret Christina og Louise og i samspil med deres legende tilgang til hverdagen og kontakten med deres indre barn, skaber de lærerige, sjove og meningsfulde produkter.